Home // Kaartverkoop

Kaartverkoop

Tickets by Veiligreserveren

Kaarten zijn te koop via deze website (hierboven) en aan de kassa van het theater, geopend vanaf een half uur voor aanvang van het concert. Bij het concert staat de link naar de kaartverkoop (via Veiligreserveren). Mocht u problemen ondervinden bij het bestellen of betalen van uw kaarten, dan adviseren wij om de support pagina van Veiligreserveren te bezoeken: klik hier.

De online voorverkoop prijs voor een regulier optreden bedraagt € 15,00 (tenzij anders aangegeven). Aan de dagkassa is dit ook € 15,00. Vooraf reserveren via bovenstaande site is vaak wenselijk, want de capaciteit is beperkt. Er worden geen servicekosten meer berekend.

Let op! Bij de dagkassa kan alleen contant worden betaald, er is géén mogelijkheid om te pinnen! (de dichtstbijzijnde pinautomaat is bij de Grote Kerk, 5 minuten lopen)

Tijdens het optreden is de bar gesloten.

Ooievaarspas

Op vertoon van uw Ooievaarspas ontvangt u een korting van 50%. Dit geldt ook als u bij vooruitbetaling kaartjes voor de reguliere prijs hebt gekocht. U ontvangt bij binnenkomst dit bedrag contant retour. Hiervoor dient u wel uw Ooievaarspas mee te nemen.

Inlichtingen

Heb je een vraag? Mail ons dan via het contactformulier