Home // Locatie

Locatie

Alle optredens vinden plaats in Theater In de Steeg, vlakbij de Grote Kerk in het centrum van Den Haag.

Aanvang optredens: 20.15 uur  (zaal open om 19.45 uur)

Theater In de Steeg

Westeinde 165 a

2512 GX Den Haag

Bekijk het adres op Google Maps

Theater In de SteegIn een steegje aan het Westeinde in Den Haag vindt men een klein en gezellig theater, dat plaats biedt aan ongeveer tachtig bezoekers, met een foyer waar de ontspannen atmosfeer heerst van een knus theater.

Theater in de Steeg is een intiem en sfeervol theater gelegen in het hart van Den Haag. Het is een paar minuten lopen vanaf het uitgaanscentrum van Den Haag. Diverse openbaar vervoerhaltes liggen in de buurt. Tevens zijn er diverse parkeergarages op loopafstand van het theater.

Het theater heeft een theaterzaal, waarbij het publiek dichtbij het podium zit. Artiesten, acteurs, muzikanten en kleine toneelgezelschappen ervaren dit contact met het publiek als persoonlijk en identiek. Theater in de Steeg is uitermate geschikt voor gezelschappen, dat een publiek trekt van rond de zestig à zeventig man per voorstelling. Het theater biedt ruimte voor toneelvoorstellingen, cabaretvoorstellingen, muziekuitvoeringen, try-outs, oefenen in podiumkunsten, maar ook voor sociaal-culturele bijeenkomsten, lezingen en vergaderingen.

Het theater beschikt over goede geluidsapparatuur en belichting en het theater voldoet aan alle veiligheidseisen.

RabobankIn 2013 kunnen we nieuwe geluidsapparatuur aanschaffen door een bijdrage van Rabobank Stimuleringsfonds Den Haag en omgeving. Wil je meer weten over dit fonds of zelf een aanvraag voor een mooi project doen? Klik dan hier door voor alle informatie en het aanvraagformulier.

Route

Je kunt een route ‘van deur tot deur’ plannen op bijvoorbeeld Routenet.

Plan je route met het openbaar vervoer op 9292OV.