Home // Nieuws // 22 maart: Dan Stuart (ex-Green on Red) & Don Antonio

22 maart: Dan Stuart (ex-Green on Red) & Don Antonio

Dan Stuart is bekend als voorman van Green On Red (met Chuck Prophet en Chris Cavacas) en als de helft van het duo Danny and Dusty (met Steve Wynn). Hij wordt op het Acoustic Alley-podium terzijde gestaan door de fantastische gitarist en zanger Don Antonio Gramentieri. Dan Stuart heeft het bijzondere talent om krachtige short stories te schrijven en is een gepassioneerde verhalenverteller en rauwe performer.

Dan Stuart: songwriter, auteur en tegenwoordig woonachtig in Mexico-City. Hij was een van de oprichters van Green on Red (met o.m. Chuck Prophet) en is bekend van het duo Danny & Dusty (met Steve Wynn) in de jaren 80 voordat hij in 1995 de muziekbusiness de rug toekeerde. Zijn comeback solo-album in 2012 luisterde naar dezelfde naam als zijn memoires uit 2014: The Deliverance of Marlowe Billings. Dat werd gevolgd door Marlowe’s Revenge opgenomen in Mexico-City. In het najaar van 2018 voltooide hij de Marlowe-trilogie met het album ‘The Unfortunate Demise of Marlowe Billings’. Tegelijkertijd verscheen een roman onder dezelfde naam.

Hij wordt tijdens deze tour terzijde gestaan door meester-gitarist Don Antonio Gramentieri. Zie ook http://www.marlowebillings.com/index/

Posted in Nieuws

Comments are closed.