Home // Events

JW Roy

vrijdag 22 maart 2013 - 20:15


Naast zijn eigen projecten maakt JW de laatste jaren overuren aan de zijde van Guus Meeuwis. Vorig jaar zette hij met huifkar en Frank Lammers de 8 Zaligheden onuitwisbaar op de kaart. Nu heeft hij weer even tijd voor een solo-project en tourt met zijn voorstelling ‘Alleen’ langs ’s lands theaters.

OOR – Met die prachtige, souldoordrenkte stem van hem zingt hij hier over zaken als dood, verlangen, loyaliteit, vriendschap en liefde

Nieuw Revu: Godnondeju, die magnifieke stem, die zowel met Ilse de Lange als met Guus Meeuwis in duet gaat, en in duet kán.

Na de uitverkochte tour van zijn (wieler)project ‘Ach, Zalig Man’ (de TV registratie trok maar liefst 1.200.000 kijkers) en na 15 jaar met een band op pad te zijn geweest doet JW Roy het dit seizoen ‘alleen’. Op vrijdag 22 maart te zien en te horen in Theater In de Steeg.

Aanleiding is de enorme wachtlijst voor aanvragen van zijn huiskamerconcerten. Die lijst was zolang dat hij ermee moest stoppen. Maar op de vele plekken waar hij in de afgelopen jaren bij de mensen thuis geweest is weten ze het wel. De setting mag dan klein zijn, JW Roy is groots tijdens deze avonden. In de huiskamer creëerden de mensen een klein theater. In het theater creëert JW Roy een grote huiskamer. Het publiek is onderdeel van de show waarin JW de geïnteresseerde gids is.

En omdat alleen ook maar zo alleen is, laat JW zich in Acoustic Alley vergezellen door een van ’s lands beste gitaristen BJ Baartmans.


Klik hier voor een ticket voorverkoop overzicht.

Locatie: Theater In de Steeg